logo
fi sv en

Verhoilupalvelut

Huonekaluverhoilu, rahi

Huonekaluverhoilu

Jos huonekalusi malli ja tyyli viehättää, mutta verhoilu on parhaimmat päivänsä nähnyt, älä heitä sitä pois sillä me voimme antaa sille uuden aikakauden ja samalla tehdä siitä itsesi ja kotisi sisustukseen sopivan huonekalun
Meiltä löydät laajat valikoimat eri kankaita eri valmistajilta joten uskomme että löydämme sinua miellyttävät ja huonekaluusi sopivat kankaat valikoimistamme.


Lauritzon`s   Annala   Orient occident   Henry Borg   Lapuan nahka
Ajoneuvojen verhoilu, tavaratila, penkit

Ajoneuvojen verhoilu

Verhoilemme henkilöautot, moottoripyörien satulat, hyötyajoneuvot.
Henkilöautoon tai moottoripyörään yksilöllinen verhoilu? Onko penkki kulunut rikki? Meillä verhoillaan penkit ja satulat uusiksi sekä teemme verhoilujen korjauksia käytössämme olevilla laajoilla merkkikohtaisilla kankailla.
Hyötyajoneuvojen lisäpenkit sekä vaneroinnit onnistuu meillä. Venepuolen ihmisiä palvelemme myös ja yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltaessa saamme veneesi sisustasta ainutlaatuisen.
Veneiden verhoilu

Veneiden verhoilu

Palvelemme myös venealan harrastajia ja yhdessä asiakkaan kanssa suunniteltaessa saamme veneesi sisustasta ainutlaatuisen.
Julkitiloijen verhoilu, nahan paikkaus

Julkitilojen verhoilu

Valikoimissamme olevista laajoista materiaaleista löydämme niin hotelleihin,kuntosaleihin, kouluihin jne. Sopivat materiaalit paloluokkineen.
Verhoilujen korjaus

Verhoilujen korjaus

Repeämät, lemmikkieläimen tai tupakan aiheuttamat vahingot pystymme myös korjaamaan laajan väri- ja materiaalivalikoiman avulla.